Ne demek?

Wiki Article

çıkma yapılarda ve yangın merdiveni düzı ev olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek işlem adımları genellikle şunları derunerir:

Esas özelliği yangına peklik olan yangın kapıları, çok şiddetli sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanların emin bir şekilde kaçmalarını sağlar ve herhangi bir yangın takkadak binadan tam çıkış için kullanılması gerekir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makalemızda;

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Alelumum pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden zemin seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli süre alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul gestaltda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının esasladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu derunin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve onat paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapkaloriın bakımını yapıp etmek sinein profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama kılmak yahut amatörce ika etmek güvenilir sonuçlara Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul minval açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Report this wiki page